Child pages
  • Settings
Skip to end of metadata
Go to start of metadata  • Onder Authentication Settings kunnen 2 Factor Authentication settings (2FA) worden ingesteld. Persoonlijke client certificates en One Time Passwords a la Google Authenticator zijn beschikbaar. De functionaliteit is in februari 2015 toegevoegd. Inmiddels werkt het voor administrator en non-adminusers. Het werkt met bijvoorbeeld de Google Authenticator en met speciaal daarvoor aangemaakte DigiCert persoonlijke certificaten. Advies is om 2FA per persoon aan te zetten, niet voor de hele divisie ineens, laat staan voor het hele account. U wilt niet per ongeluk alle admins tegelijk buitensluiten als u een foutje maakt...

    De dertig dagen bewaartijdoptie van een 2FA telt alleen zo lang je PC niet inlogt met een ander IP adres. Dus als bijvoorbeeld een laptop thuis een ander IP adres gebruikt dan op het werk zal hij na een werkdag thuis opnieuw 2FA nodig hebben.


  • In de Audit Logs ziet u logins in uw divisie en belangrijke gebeurtenissen zoals het aanmaken van gebruikers, het wijzigen van passwords en updates van division gegevens. Met de Notifications kunt u instellen dat u een mail ontvangt als iemand inlogt, een fout IP adres gebruikt of iets verandert in de gegevens van een user.


  • No labels