Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Campagnes uitrollen met kant-en-klare communicatiemiddelen

In SURF werken de Nederlandse universiteiten, hogescholen, mbo-instellingen, UMC's en onderzoeksinstellingen samen aan grensverleggende ICT-innovaties. SURF biedt tal van diensten voor studenten en medewerkers. In de SURF-toolbox bieden wij verschillende kant-en-klare communicatiemiddelen waarmee je een campagne kunt uitrollen binnen jouw instelling.

De SURF-toolbox bevat zowel Nederlandse als Engelstalige offline en online materialen van de volgende diensten:

Download gratis de materialen en start zelf een campagne!

Voor wie is de SURF-toolbox bedoeld?

Communicatieadviseurs en -medewerkers, security officers, licentiemanagers, helpdeskmedewerkers en andere betrokkenen rondom de inzet van ICT-diensten.

Feedback

Alle materialen zijn in samenwerking met instellingen gemaakt. Samen kunnen we gebruikers stimuleren om de nieuwste ICT-diensten in te zetten. Laat ons weten wat je van de materialen vindt en hoe deze binnen jouw instelling worden ontvangen. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het weten via communicatie@surfnet.nl

Tip: Klik 'Watch' aan (rechtsboven), zodat je altijd op de hoogte bent! En 'Share' de toolbox met collega's!

 

Laatste nieuws

Maak kennis met 0xDUDE. Dit hele jaar speurt hij vijftien uur per dag het internet af om kwetsbaarheden in websites te vinden én ze netjes te melden. Wat vond hij de eerste maanden?
https://decorrespondent.nl/4654/Artikelen-op-Wired-aanpassen-en-chemische-installaties-besturen-Zo-kwetsbaar-is-het-internet/300614546804-a275e2c8

Voor De Correspondent volgt technologiespecialist Chris van 't Hof de ethische hacker 0xDUDE. Waarom wil die het internet veiliger maken?

 
Navigate space

Recently Updated

  • No labels