Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Warning
De tiqr Bèta release is bedoeld voor gebruikers die problemen ondervinden met de huidige tiqr release waarbij accounts onbruikbaar worden zodra een verkeerde PIN is ingevoerd.

...

huidige bèta release is 3.1.0. In deze release is de camera handling en QR scanning aangepast om problemen met de het scannen en herkennen van QR codes op te lossen. De huidige productie versie is 3.0.10.
Deze beta release is relevant voor gebruikers die nu problmen ondervinden met het scannen van QR codes vanuit de Tiqr app.

Installatie

Installatie van de tiqr Bèta gaat als volgt:

...

4) Als je de bèta versie over de oude tiqr versie heen hebt gezet zullen je geregistreerde tiqr accounts blijven werken. Als je een nieuwe installatie hebt gedaan zul je het registratieproces opnieuw moeten uitvoeren.

...

Feedback

In de Google Play Store kunnen deelnemers aan het bètaprogramma feedback geven op de app. Deze feedback optie kun je in de tiqr app pagina van de Google Play Store vinden. Je kunt ons ook mailen via info@tiqr.org. Mocht je problemen hebben met de tiqr bèta versie, geef laat ons dat hier dan aan weten zodat we naar jouw specifieke problemen kunnen kijken. Deze feedback optie kun je in de tiqr app pagina van de Google Play Store vinden.

Je kunt in de Google Play Store ook het bètaprogramma weer verlaten. Dit verwijdert niet automatisch de bèta release van tiqr. Indien gewenst zul je deze handmatig moeten verwijderen en de oorspronkelijke tiqr release installeren. Bedenk wel dat als je dit doet dat je bestaande SURFsecureID accounts weg zijn en dat je het registratie proces opnieuw moet uitvoeren.

...