Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Comment: Reverted from v. 30

...

SURFconext zorgt voor centraal groepsmanagement, wat betekent dat je op 1 plek de samenstelling van de groep kunt beheren. Aanpassingen die je voor de groep doorvoert, hebben direct invloed op alle diensten waartoe de groep toegang heeft. Het is zelfs mogelijk om het beheer van groepen bij je organisatie zelf te doen!

Table of Contents

Gastgebruik in SURFconext via Onegini

...

SURFconext biedt als oplossing voor gastgebruik twee opties aan: Onegini en IRMA (I Reveal My Attributes).Voor Onegini geldt dat gebruikers een gastaccount aanmaken Onegini aan. Gebruikers maken een gastaccount aan door via de website van Onegini in te loggen met een social account (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google) of door een lokaal account aan te maken. Vervolgens kunnen zij Onegini gebruiken om in te loggen bij diensten die dat toestaan.

Op deze pagina vind je een uitleg over het aanmaken van een Onegini gastaccount.Met IRMA kun je op betrouwbare wijze alleen relevante attributen (zoals die van SURFconext, maar ook andere attribuut providers) van jou aan anderen bewijzen. Deze IRMA attributen beheert u zelf in een app, op uw eigen telefoon. Op deze pagina vind je meer informatie hoe je als instelling gebruik kunt maken van IRMA.

Soorten groepen

Er zijn verschillende soorten groepen. Grofweg kun je het volgende onderscheid maken:

...