Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Voorbeeld

BeschrijvingDeze foutmelding krijg je als je wel succesvol bent ingelogd bij je instelling of Onegini, maar je instelling of Onegini geeft niet alle benodigde attributen vrij aan SURFconext Teams. 
Oplossing

In de meeste gevallen zal het gaan om het attribuut 'email'. Als je inlogt via een instelling (universiteit, hogeschool, onderzoeksinstelling, etc.) neem dan contact op met de helpdesk van je eigen instelling. Zij kunnen dit probleem voor je oplossen.

Als je gebruik maakt van Onegini en je krijgt de bovenstaande foutmelding, dan komt het waarschijnlijk doordat je tijdens het registreren voor een account bij Onegini je nog niet je email adres hebt bevestigd. Onegini stuurt hier namelijk een aparte email voor met een link waarop je dient te klikken om het email adres te bevestigen. Kijk dus in je mailbox of je die email hebt ontvangen (vergeet niet in je Spam folder te kijken!). Heb je de email niet ontvangen dan kun je inloggen op www.onegini.me en via de optie 'Personal Info' op 'verify' klikken achter je opgegeven email adres. Je krijgt de verificatie-email dan opnieuw.

Lukt dit niet? Neem contact op met help@surfconext.nl en geef aan wat je reeds hebt geprobeerd.