Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Om de uitnodiging te accepteren log je in via het account van je instelling of eduID.

Ja Na inloggen krijg je het onderstaande scherm te zien, waarop je informatie over het team kunt vinden (zoals de omschrijving van het team en wie de beheerders van het team zijn).

...

Je kunt in SURFconext Teams andere teams (die publiek zijn) vinden via de zoekfunctie. Je kunt vervolgens een toetredingsverzoek sturen door op de knop 'Word Lid' te klikken.

Een beheerder van het team moet je verzoek om lid te worden nog wel goedkeuren.

...

Zorg daarnaast voor minimaal een 2e beheerder. Dan voorkom je dat het team onbruikbaar wordt wanneer één van de beheerders het Team verlaat.

...

Het uitnodigen/toevoegen van nieuwe leden kan op verschillende manieren.

1. Teamleden toevoegen - uitnodigen via mail

Nieuwe leden kunnen op 2 manieren worden toegevoegd aan een team. Allereerst kun je nieuwe leden uitnodigen via mail.

...

Nadat het bericht is gestuurd heeft de ontvanger 14 dagen de tijd om de uitnodiging te accepteren. Dit kan via de link in de email. Als de uitnodiging niet binnen 14 dagen wordt geaccepteerd raakt deze ongeldig. De beheerder kan de uitnodiging opnieuw verzenden door te gaan naar het betreffende team en te klikken op 'verstuur opnieuw'.

Nieuwe teamleden kunnen ook worden toegevoegd via een 'publieke link'. Als beheerder van een team kun je deze optie handmatig activeren. Iedereen die in het bezit is van deze publieke link kan vervolgens direct lid worden van het team.

...