Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

4. Gelukt! Je krijgt nu een bevestigingsmail in je mailbox. De verificatie-email komt soms in je spamfilter terecht, dus controleer bij afwezigheid van de mail ook je spammap even.

5. Klik in de e-mail op 'Verifieer deze email'; je eduID is succesvol aangemaakt. Klik op de blauwe knop om door te gaan naar de dienst waar je naar op weg was.Image Removed

Info
titleSpam

De Let op: je moet de link uit de verificatie-email komt soms in je spamfilter terecht, dus controleer bij afwezigheid van de mail ook je spammap even.openen in dezelfde browser als waarmee je eduID hebt aangevraagd. Als dit niet automatisch gebeurt als je op de link klikt, klik dan me je rechtermuisknop op de verificatielink en selecteer 'Kopieer link'. Ga dan terug naar de browser waarmee je eduID aan het aanvragen was en plak de link in je adresbalk om verder te gaan.


Image Added

Inloggen op een dienst via SURFconext met je eduID

...

3. Gelukt! Je hebt binnen enkele seconden een e-mail met een magic link. De verificatie-email komt soms in je spamfilter terecht, dus controleer bij afwezigheid van de mail ook je spammap even.

4. Klik op de blauwe knop in de e-mail om in te loggen. Je wordt meteen doorgestuurd naar de dienst waar je vandaan kwam!

...