Child pages
  • Hoe kan ik mijn domeinen overzetten naar SURFdomeinen?
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 3 Current »

Kort antwoord

Eerst kunt u gratis eenmalig uw DNS-zones laten importeren in SURFdomeinen. Daarna kunt u via de webinterface van SURFdomeinen eenvoudig het volledige DNS-beheer voor uw domein(en) uitvoeren.

Meer uitleg

Voordelen

Door gebruik te maken van managed domeinen, profiteert u van SURFnets viervoudig redundant uitgevoerde DNS-infrastructuur. Deze bestaat uit DNS-servers op 3 geografisch gescheiden locaties binnen het SURFnet-netwerk en 1 server buiten ons netwerk, bij onze collega's van SWITCH in Zwitserland. Ook profiteert u direct van SURFnets automatische DNSSEC-signing, waarmee u bovendien een aantrekkelijke korting van 25% op de maandelijkse kosten van een domein krijgt.

Hoe overstappen?

Om het makkelijk te maken om over te stappen op SURFdomeinen, kunt u kosteloos eenmalig uw DNS-zones laten importeren in SURFdomeinen. Wij spreken met u dan een datum af en regelen alle benodigde wijzigingen in de registratie. Is de import voltooid, dan kunt u via de webinterface van SURFdomeinen de DNS-zones bewerken en daarmee het DNS-beheer voor uw domein(en) uitvoeren. Lees in de SURFdomeinen-handleiding hoe u DNS-zones beheert.

Meer informatie

Hebt u interesse of meer vragen over de overstap? Neem dan contact met ons op via dns-beheer@surfnet.nl.

 


Zoek in deze wiki:

Snel naar een andere vraag:

 

 

  • No labels